Lattian paikkaus

Vaurioitunutkin parketti voidaan usein pelastaa. Irronneet parketin palikat voidaan kiinnittää takaisin lattiaan liimalla ja kopisevat alueet korjata injektoimalla liimaa niiden alle. Pahasti vaurioituneet kohdat, esimerkiksi vesivahingon tai lemmikkien vaurioittamat alueet voidaan poistaa ja tilalle laittaa uutta parkettia. Pyrimme korvaamaan vanhan parketin kohteeseen mahdollisimman hyvin sopivalla uudella parketilla. Kaikkia vanhoja kokoja ja malleja ei aina ole saatavilla, jolloin käytämme lähintä vastaavaa tuotetta tai teemme sopivan.

Paikkaamisen jälkeen lattia yleensä hiotaan kauttaaltaan ja pintakäsitellään uudelleen halutulla tavalla. Siten siitä saadaan yhtenäisen näköinen -- paikattu osio sulautuu vanhaan lattiaan, joka samalla ehostuu uudelleen. Toki myös pelkän paikkakohdan hionta ja pintakäsittely voidaan suorittaa.

Vanhan parketin korjaaminen on usein aikaa vievää ammattityötä, mutta monesti se tulee edullisemmaksi ja järkevämmäksi kuin uuden parketin asentaminen koko asuntoon-- On myös ekoteko korjata vanhaa uuden hankkimisen sijaan!

Parketti Louhio Ky
Y-tunnus 0777749-6 
p. 0400 456 066
myynti@parkettilouhio.fi
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!