Parketin pintakäsittely

Pintakäsittelylle on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Tässä on esiteltynä yleisimpiä keinoja kuinka käsitellä puulattia.

Petsaukset ja värjäykset

Lattian sävyvoimakkuutta tai väriä voidaan vaihtaa esimerkiksi tummemmaksi tai vaaleammaksi. Yleisesti sävytyksen jälkeen pinta on hyvä suojata jollakin monista pintakäsittelyistämme.

Lakka

Kestävin ja huoltovapain vaihtoehto lattian pintakäsittelyyn. Meidän ensisijainen suosituksemme kaikkiin kohteisiin.

Käytössämme ovat laadukkaat Bona -lattialakat joita on saatavilla useita vaihtoehtoja normaalista kotikäytöstä julkisiin tiloihin sekä myös urheilusalien lattioihin. Kiiltävyysaste saatavilla heijastamattomasta täysmatasta aina kiiltävään. Myös puunpintaa kevyesti vaalentavat valkolakkaukset ovat mahdollisia.

Bona Mega

Bona Traffic HD

Bona Sportive / Resilient System

Öljy

Yksi luonnollisimmista ja vanhimmista puulattian pintakäsittelyvaihtoehdoista. Pitää puupinnan tunnun ja "hengittävyyden" luonnollisimpana, koska varsinaista kulutuskalvoa ei puun pinnalle synny. Vaatii säännöllistä hoitoa öljylattioille suunnitelluilla pesu- ja hoitotuotteilla.

Käytössämme ovat laadukkaat Bona ja Osmo -öljyt ja hoitotuotteet.

Myös monet eri värisävyt ovat mahdollisia.

Öljyvaha

Puuta suojaavia luonnon öljyjä ja vahoja sisältävä pintakäsittelyaine. Muodostaa ohuen vahakalvon puuhun imeytyvän öljyn lisäksi jolloin pinnasta saadaan huolettomampi ja vettä hylkivämpi kuin öljytystä lattiasta. Vaatii käyttöasteen mukaista hoitoa öljyvahalattioille suunnitelluilla pesu- ja hoitotuotteilla.

Käytössämme ovat laadukkaat Bona ja Osmo -öljyvahat ja hoitotuotteet.

Myös monet eri värisävyt ovat mahdollisia. 

Muut

Esimerkiksi puun pinnan harjaus, vaha, lipeä ja saippuapintakäsittelyt. Kysy lisää!


Parketti Louhio Ky
Y-tunnus 0777749-6 
p. 0400 456 066
myynti@parkettilouhio.fi
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!